Lahjakortit

Aiheuttaako lahjan hankkiminen päänvaivaa?

Anna lahjaksi iloa, hyvää oloa ja hemmottelua lahjakortilla (vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta). Voit valita tietyn hoidon tai vaihtoehtoisesti lahjakortin summalle, jolloin saaja voi valita itse haluamansa hoidot.

Lahjakortti

Vauvan vyöhyketerapia/hieronta tai äiti/vauva -hieronta on ihana lahjaidea vauvaperheeseen.

Lahjakortti tilataan puhelimitse tai sähköpostilla. Laita sähköpostiviestiin tieto, mille summalle tai hoitoon lahjakortti tulee, minkä kuvan haluat korttiin (kukka tai vesi) sekä yhteistiedot (nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero), mihin lahjakortti toimitetaan. Lähetän maksutiedot sähköpostilla. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, toimitan lahjakortin ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Voit halutessasi myös noutaa lahjakortin hoitohuoneelta erikseen sovittuna ajankohtana. Postitse toimitettaviin lahjakortteihin lisätään postituskulut 3 €. Lahjakortti on avattava ja sisältää kirjekuoren.

Lahjakortin käyttö

Lahjakortti toimii rahaa vastaavana maksuvälineenä käynnin yhteydessä ja se on voimassa lahjakortissa ilmoitetun ajan (4 kk ostopäiväyksestä). Lahjakortti tulee siis säilyttää huolellisesti ja käyttää tämän voimassaoloajan kuluessa! Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.