Intialainen päähieronta

Rauhoittava ja rentouttava päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttavaa ja virkistävää hierontaa, joka sopii arkielämän kiireen ja stressin keskelle mieltä rauhoittamaan sekä mahdollisen stressin oireita helpottamaan. Hyvää tekevä hieronta parantaa hiuspohjan verenkiertoa ja vaikuttaa kokonaisvaltaisesti sekä mieleen että kehoon.  Suosittelen intialaista päähierontaa erityisesti, jos olet kiireinen, stressi painaa ja sinun on vaikea pysähtyä.

Hieronta tehdään selkänojallisessa tuolissa istuen vaatteiden päältä hieroen. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiat, olkavarret, niska, korvanlehdet ja pään alue ilman öljyä erilaisin hierontaliikkein, sivelyin ja naputteluin. Hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä ja sopii tehtäväksi, vaikka kesken työpäivän. Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi ja lahjaksi.

Intialainen päähieronta

Intilainen päähieronta

Intilainen päähieronta

Intilainen päähieronta

Kysy myös rentouttavia ja piristäviä päähieronnan minihoitoja, joita teen työpaikoilla, työpisteissä ja erilaisissa tilaisuuksissa, kuten tyky- tai kokouspäivillä, pikkujouluissa, messuilla jne. Voit myös kerätä päähieronnan haluavista ystävistäsi joukon ja pyytää minut esimerkiksi kotiisi.