Hinnasto

Vauvan vyöhyketerapia/vauvahieronta/koliikkihoito (hoitohuoneella) 45 min.  45 €. Hinta sisältää kotihoitoohjeet. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona; yleensä 3-6 kertaa riittää.

Vauvan vyöhyketerapia kotikäynnit. Aika varataan puhelimitse, sähköpostilla tai viestillä. Hinta riippuu matkan pituudesta.

Äiti-vauvahoito  90 min 80 € (käynnin aikana tehdään äidille synnytyksestä palauttava vyöhyketerapeuttinen hoito ja vauvalle vauvahieronta/vyöhyketerapia).

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan yksilöohjaus vanhemmille, n. 1 tunti 15 min, 75 €. Vanhempi hieroo itse vauvan ohjatusti ja saa vinkit mm. vatsavaivoihin, immuniteetin vahvistamiseen sekä uniongelmiin/nukkumisrutiineihin.

Raskausajan vyöhyketerapia/hieronta 1 tunti 15 min. 75 €

Synnytyksen käynnistelyhoito 45min. 45 € (hoito sopii rvko 39 alkaen terveille äideille)

Vyöhyketerapia (koko kehon) 90 min. 80 €

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushieronta 45 min. 45 €

Intialainen päähieronta 30 min. 30 €. 

Lahjakortteja saatavana haluamallesi summalle. Lahjakortin voi ostaa sähköisesti lahjakortit välilehden tai ajanvarauksen kautta tai pahvisen kortin voi noutaa hoitohuoneelta (sovi aika erikseen), jolloin maksu noudettaessa.

***********************************************************************

Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit (ensisijainen) ja käteinen.

Varausehdot: aikaa varatessasi sitoudut noudattamaan varausehtoja. Hoitoaikojen peruutukset on tehtävä puhelimitse, sähköpostilla tai viestillä viimeistään 12h ennen hoitoaikaa. Myöhemmin peruutetuista käynneistä ja peruuttamattomista käynneistä peritään hinnaston mukainen maksu.

Lahjakortti katsotaan käytetyksi, jos aikaa ei varata kortin voimassaoloajalle tai asiakas jättää tulematta varaamaansa hoitoon. Varaathan ajan hyvissä ajoin. Mikäli myöhästyt varatusta ajasta enemmän kuin 15 minuuttia, palvelusta riippuen saatamme joutua perumaan tai siirtämään varauksen.

Pidätämme oikeuden palveluiden sisältöjen ja hintojen muutoksiin.