Hinnasto

Vauvan vyöhyketerapia/vauvahieronta/koliikkihoito (hoitohuoneella) 45 min.  45 €. Kolmen kerran pakettihinta 120 €. Hinnat sisältävät ohjeet kotihoitoon.

Vauvan vyöhyketerapia kotikäyntinä alkaen 60 €/käynti. Ajanvaraus puhelimitse tai viestillä.

Äiti-vauvahoito (45+45 min) 80 € (äidille synnytyksestä palauttava vyöhyketerapeuttinen hoito ja vauvalle vauvahieronta/vyöhyketerapia).

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan yksilöohjaus vanhemmille, n. 1 tunti 15 min, 75 €. Vanhempi hieroo itse vauvan ohjatusti ja saa vinkit mm. vatsavaivoihin, immuniteetin vahvistamiseen sekä uniongelmiin/nukkumisrutiineihin.

Raskausajan vyöhyketerapia/hieronta 1 tunti 15 min. 75 €

Synnytyksen käynnistelyhoito 45min. 45 € (hoito sopii rvko 38 alkaen terveille äideille)

Vyöhyketerapia (koko kehon) 1tunti 30 min. 80 €

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushieronta 45 min. 45 €

Intialainen päähieronta 30 min. 30 €. 

Lahjakortteja saatavana haluamallesi summalle tai tiettyyn hoitoon. Lahjakortin voi noutaa hoitohuoneelta (sovi aika erikseen) tai lähetän postitse.

Terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja työterveyshoitajan ostopalvelut. Koulutus- ja konsultointipalvelut, tapahtumat, projektit erillisen sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous!

***********************************************************************

Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit (ensisijainen) ja käteinen.

Varausehdot: aikaa varatessasi sitoudut noudattamaan varausehtoja. Hoitoaikojen peruutukset on tehtävä puhelimitse, sähköpostilla tai viestillä viimeistään 12h ennen hoitoaikaa. Myöhemmin peruutetuista käynneistä ja peruuttamattomista käynneistä peritään hinnaston mukainen maksu.

Lahjakortti katsotaan käytetyksi, jos aikaa ei varata kortin voimassaoloajalle tai asiakas jättää tulematta varaamaansa hoitoon. Varaathan ajan hyvissä ajoin. Mikäli myöhästyt varatusta ajasta enemmän kuin 15 minuuttia, palvelusta riippuen saatamme joutua perumaan tai siirtämään varauksen.

Pidätämme oikeuden palveluiden sisältöjen ja hintojen muutoksiin.